Om oss

Parth AB är ett litet företag med ett stort nätverk, med inriktning grafisk kommunikation och grafisk identitet. Vi hjälper företag att vårda och stärka sitt varumärke, både grafiskt och idé-/innehållsmässigt.

Vi arbetar med allt som skapar den grafiska identiteten – färger, typografi, bildmanér, logotyp – och kan även sy ihop delarna till ett komplett profilprogram. Beroende på uppdrag kan vi ta fram en ny grafisk profil, eller stegvis förändra det nuvarande grafiska uttrycket. När det finns en tydlig och stark grafisk identitet blir det mer inspirerande och enklare att ta fram annonser, trycksaker, presentationer print/digitalt, utveckla/uppdatera hemsidor, skapa en effektiv och snygg mässmonter eller en säljande förpackning.

Efter ett antal år på olika reklam- och designbyråer startades Parth AB våren 2011. Genom åren har vi skaffat oss erfarenhet från många olika typer av uppdrag och har jobbat med många spännande företag. Parth är resultatet av det vi finner mest fascinerande och spännande; det vi tycker är roligt och det vi är bra på, nämligen grafisk kommunikation och varumärkesbyggande.